Vergaderbreaks en Teambuilding

Hotel Het Raedthuys straalt in eerste instantie een en al nostalgie uit. Bovendien is de pittoreske omgeving een ideaal toevluchtsoord om even weg te zijn uit de drukte van de stad. Samen maakt dit Hotel Het Raedthuys een ideale locatie voor een zakelijke bijeenkomst of evenement waar alles onder één dak tot in de puntjes geregeld wordt.

Vergaderbreaks

Na de mentale inspanning tijdens een bijeenkomst is het zeker aan te bevelen om tijdig Fysiek te ontspannen. Even de benen strekken na een intensieve meeting met een historische wandeling langs de oranjeroute of uitwaaien met een wandeling door natuurgebied de Pluijmpot. In de pauze van een lange vergadersessie kunt u de Oranjekamer ontdekken. Wanneer u opzoek bent naar rust en ontspanning is onze Wellness de ideale plek, en voor een heerlijke ontspanningsmassage kunt u terecht in onze Beautysalon. Hotel Het Raedthuys biedt verschillende activiteiten en men kan er weer met frisse moed tegenaan.

Teambuilding

Ook is het hotel een prachtige uitvalsbasis voor een bedrijfsfeest of teambuilding, zo kan de band worden aangehaald met medewerkers, klanten en prospects. Er zijn diverse mogelijkheden voor een gevarieerd en attractief programma, zoals een kookworkshop, wijn/bier/whiskeyproeverij, een rondvaart over de Oosterschelde, het eiland verkennen of maak de band tussen medewerkers sterker door te ontsnappen uit de escaperoom.

De mogelijkheden op het gebied van vergaderbreaks of bedrijfsuitjes zijn zeer uiteenlopend en kent nauwelijks grenzen. In overleg met u maken wij graag een offerte op maat.