Reserveer/Info

Vorstelijk Vergaderen

Hotel Het Raedthuys biedt u verschillende vergaderarrangementen in combinatie met (business)lunch, diner en/of overnachting. De zakelijke mogelijkheden in Hotel Het Raedthuys zijn legio en kent nauwelijks grenzen. In overleg met u maken wij graag een passende offerte op maat.

4-uurs Vergaderarrangement excl. Lunch

4 uur gebruik van de zaal, u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en een lekkernij. In de zaal is een flipover met stiften, een beamer/TV, wifi, schrijfpapier met pennen en onbeperkt koffie/thee/water/mintjes aanwezig.

Vanaf €16,50 p.p.

4-uurs Vergaderarrangement incl. Lunch

4 uur gebruik van de zaal, u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en een lekkernij. In de zaal is een flipover met stiften, een beamer/TV, wifi, schrijfpapier met pennen en onbeperkt koffie/thee/water/mintjes aanwezig. Halverwege de bijeenkomst verzorgen wij een vergaderbreak met een hartige snack. In ons restaurant wordt de lunch geserveerd met soep en luxe belegde verwenbroodjes. Uiteraard is een upgrade naar een 2- of 3-gangen businesslunch mogelijk.

Vanaf €28,50 p.p.

 8-uurs Vergaderarrangement

8 uur gebruik van de zaal, u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en een lekkernij. In de zaal is een flipover met stiften, een beamer/TV, wifi, schrijfpapier met pennen en onbeperkt koffie/thee/water/mintjes aanwezig. Halverwege de middag verzorgen wij een vergaderbreak met een hartige snack. In ons restaurant wordt de lunch geserveerd met soep en Luxe belegde verwenbroodjes. Uiteraard is een upgrade naar een 2- of 3-gangen businesslunch mogelijk.

Vanaf €42,50 p.p.

12-uurs Vergaderarrangement

12 uur gebruik van de zaal, u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en een lekkernij. In de zaal is een flipover met stiften, een beamer/TV, wifi, schrijfpapier met pennen en onbeperkt koffie/thee/water/mintjes aanwezig. In ons restaurant word de lunch geserveerd met soep en luxe belegde verwenbroodjes. Halverwege de middag verzorgen wij een vergaderbreak met een hartige snack. De bijeenkomst wordt afgesloten met een 3-gangen keuzediner in ons restaurant.

Vanaf €72,50 p.p.

24-uurs Vergaderarrangement

De gehele dag gebruik van de zaal, u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en een lekkernij. In de zaal is een flipover met stiften, een beamer/TV, wifi, schrijfpapier met pennen en onbeperkt koffie/thee/water/mintjes aanwezig. In ons restaurant wordt de lunch geserveerd met soep en luxe belegde verwenbroodjes. Halverwege de middag verzorgen wij een vergaderbreak met een hartige snack. De bijeenkomst wordt afgesloten met een 3-gangen keuzediner in ons restaurant en een overnachting inclusief ontbijt in ons hotel.

Vanaf €169,50 p.p.

32-uurs Vergaderarrangement

2 dagen gebruik van de zaal, u wordt beide dagen ontvangen met een kopje koffie of thee en een lekkernij. In de zaal is een flipover met stiften, een beamer/TV, wifi, schrijfpapier met pennen en onbeperkt koffie/thee/water/mintjes aanwezig. Beide dagen wordt er in ons restaurant de lunch geserveerd met soep en luxe belegde verwenbroodjes. Halverwege de middag verzorgen wij een vergaderbreak met een hartige snack. Op dag 1 wordt de bijeenkomst afgesloten met een 3-gangen keuzediner in ons restaurant en een overnachting inclusief ontbijt in ons hotel.

Vanaf €212,00 p.p.