Zakelijke bijeenkomsten

Hotel Het Raedthuys is de ideale plek voor een zakelijke bijeenkomst in een bijzondere ambiance. Het monumentale pand uit 1628 beschikt over 20 hotelkamers, 9 hotelappartementen en 2 sfeervolle zalen; de voormalige raadzaal en de authentieke burgemeesterkamer. Alle zalen zijn zeer geschikt voor een vergadering, congres, beurs, cursus, diner of productpresentatie. Naast deze zalen zijn de lounge, het restaurant en de hotelappartementen ook prima ruimtes om in werkgroepen uiteen te gaan. Het is ook mogelijk om Hotel het Raedthuys exclusief af te huren voor een bijzonder bedrijfsfeest of zakelijk evenement.

Onze keukenbrigade brengt puur eten uit Zeeland, de gerechten van de kaart variëren van Jacoba’s eieren en Frederiks pannenkoeken tot Zeeuwse Oesters, Thools Dikbil en Oosterscheldekreeft. U kunt pauzeren met een 2- of 3-gangen businesslunch of een lunch met soep en luxe belegde verwenbroodjes.

De zakelijke mogelijkheden in Hotel Het Raedthuys zijn legio en kent nauwelijks grenzen. In overleg met u maken wij graag een offerte op maat.

De mogelijkheden in Het Raedthuys zijn legio, variërend van een eenvoudige productpresentatie tot een conferentie voor meer dan honderd personen op topniveau. Het Raedthuys is een flexibele organisatie die ontzorgt, met optimale randvoorwoorden en persoonlijke service in een historische omgeving.

Snel naar: