Meetingssterren voor vergader locatie in Het Raedthuys
vergadering in de raadzaal met beamer

Hotel het Raedthuys geclassificeerd als premium locatie met vijf MEETINGSSTERREN

Het audit committee van de MEETINGSSTERREN, uitgaande van het eerste en grootste vaktijdschrift voor MICE in Nederland, MEETINGS, heeft Hotel het Raedthuys geclassificeerd met vijf MEETINGSSTERREN! Deze classificatie is toegekend na een evaluatie met ca. 130 criteria tijdens een locatiebezoek door het audit committee van de MEETINGSSTERREN. De sterren worden toegekend aan Hotel het Raedthuys als Vergaderlocatie.

Uit de toepassing van de criteria blijkt dat we hier spreken over een premium locatie die praktisch alle vergaderingen aankan. De locatie is goed toegankelijk voor iedereen en alle techniek is aanwezig. Locaties met vijf MEETINGSSTERREN bieden een exclusieve omgeving voor effectieve bijeenkomsten.

De inspectie heeft plaatsgevonden op basis van algemene criteria waaruit blijkt dat we over een vergaderlocatie spreken, locatiecriteria (waar het gaat om bereikbaarheid, ligging, parkeren, capaciteit, toegankelijkheid, indeling en reputatie), facilitaire criteria (presentatietechniek, klimaatbeheersing, ergonomie en AV), hospitalitycriteria (overnachten en restauratiemogelijkheden) en managementcriteria (vakmanschap, teamgeest en duurzaamheid).

MEETINGS feliciteert Robin en Suzanne Van der Land-Touwen met dit mooie resultaat. In het novembernummer van MEETINGS is uitgebreid verslag gedaan over de toekenning van de MEETINGSSTERREN en de gehouden inspectie waar de redactie heeft samengevat waarom deze locatie een prima locatie is voor uiteenlopende vergaderingen!

Snel naar: