Trouwen in hotel het Raedthuys
Neline en Johan op hun trouwdag
Trouwlocatie

Referenties van bruidsparen

Arnaud en Dasha

Zeer aangenaam verrast door persoonlijke aandacht vanuit locatie. Hierdoor een mooie, eigenzinnige en zeer persoonlijk feest van kunnen maken. Flexibiliteit tot en met gedurende het feest maakt het geheel prettig om de last minute noodzakelijke veranderingen door te kunnen voeren. Locatie is prachtig. 15e eeuws pand met grote binnentuin en genoeg hotelkamers voor gasten en gezinnen om te verblijven. De prive wellness geeft een leuk extraatje om de volgende dag te bekomen van het geheel. De Raadzaal is uniek om de plechtigheid te laten voltooien

Pluspunten: Goede communicatie en meedenken van organisatie van hotel. Flexibiliteit in mogelijkheden zowel binnen als in interne tuin.

Arnaud & Dasha

Arnaud en Dasha op hun trouwdag in het Raedthuys op het eiland Tholen

Hendrik en Annerie

Vrijdag 24 juni 2016 zijn wij, Annerie en Hendrik getrouwd. Onze trouwdag vond in zijn geheel plaats op het pittoreske Tholen, onze thuisbasis.

De feestlocatie voor deze mooie dag was Het Raedthuys in Sint-Maartensdijk. Een prachtig oud pand met een stijlvol interieur. Naast de prachtige voor- en binnenkant heeft het Raedthuys nog een troef, een mooie grote tuin met veel mogelijkheden.

We zijn blij dat we hebben gekozen voor het Raedthuys, omdat het goed aansloot bij het idee dat wij bij onze trouwdag hadden.

Wij hebben het contact met jullie als zeer prettig ervaren. Hetzelfde was ook het geval met het contact wat we hadden met onze ceremoniemeester en haar assistentes. We hebben intensief met jullie toegeleefd naar onze trouwdag. Het personeel vonden we stuk voor stuk heel vriendelijk.

We kijken terug op een geweldige feestdag, waarbij het Raedthuys een mooie rol speelde.

Annerie & Hendrik

Hendrik en Annerie

Recensie Hendrik en Annerie, getrouwd op 24 juni 2016

Debbie en Thomas

De huwelijksdag was voor ons op alle fronten bijzonder geslaagd.
We zijn heel erg tevreden hoe de dag is verlopen: ontvangst, ceremonie, taart, diner en feest.
Suzanne, dank je wel voor al jouw hulp en ondersteuning, van begin tot eind.
En een groot compliment voor de staf: altijd zeer vriendelijk en attent.

Annerie & Hendrik

Debbie en Thomas

Recensie van Debbie en Thomas, getrouwd op 7 april 2017

Rob & Priscilla

Nadat we op vrijdag 6 oktober 2017 in de middag getrouwd zijn in Het Markiezenhof in Bergen op Zoom zijn we samen met onze dag gasten in de namiddag hartelijk ontvangen door Suzanne en haar team bij Het Raedthuys in Sint Maartensdijk. De rode loper lag uit en onze bruidstaart stond al netjes klaar. Nadien zijn we heerlijk gaan dineren in de hofzaal boven. De gangen smaakten stuk voor stuk erg lekker. Rond 20:30 hebben we onze entree gemaakt in het restaurant gedeelte dat volledig was omgebouwd tot mooie feestzaal waar al onze gasten op ons stonden te wachten. We hebben een geweldige avond beleefd met een super feest dat verzorgd werd door het voltallige team van Het Raedthuys en DJ William van PMD-Events uit Bergen op Zoom. Dit werd ook stuk voor stuk door iedereen beaamd toen men ons bedankte aan het einde van het feest. Moe maar voldaan hebben we onze huwelijksnacht doorgebracht in de prachtige bruidssuite van het hotel. In de ochtend werden we verrast door ontbijt op bed.

We willen Suzanne en haar gehele team dan ook heel erg bedanken om de mooiste dag van ons leven zo goed verzorgd te hebben!

Groetjes Rob & Priscilla

Rob en Priscilla

Recensie van Rob en Priscilla, getrouwd op 6 oktober 2017

Sander & Tamar

23 September 2016 was onze grote dag! Wij hadden ervoor gekozen om onze gehele bruiloft op 1 locatie te vieren, waarbij na een zoektocht Het Raedthuys onze favoriet was! Al bij het eerste contact werden we erg vriendelijk ontvangen en hielden we een goed gevoel over aan het gesprek. Vanaf het begin heeft Suzanne ons ontzettend fijn geholpen: geen vraag was te veel en Suzanne zorgde ervoor dat we telkens weer een snelle reactie ontvingen. Door meerdere face-to-face momenten werd onze hele dag tot in de puntjes voor besproken, dat gaf een super fijn gevoel! Wat ons extra voorpret gaf, was het proefdiner: we konden hier ons eigen samengestelde menu voorproeven, om ondertussen ook een idee te krijgen van de sfeer en het personeel. Geweldig!

Op de dag zelf hadden wij nul zorgen: de ceremonie- en dinerzaal waren aangekleed zoals wij dit wilden, de gasten werden hartelijk ontvangen en iedereen kon samen met ons een geweldige en intieme dag beleven! Suzanne en het personeel hebben ontzettend hard gewerkt om dit voor ons mogelijk te maken, waarbij hun persoonlijke benadering een prettige sfeer creëerde!!

Het Raedthuys is een mooie, intieme en sfeervolle locatie waarbij wij op onvergetelijke wijze onze bruiloft hebben kunnen vieren. Een tip voor aanstaande bruidsparen: sluit je dag af in de romantische bruidssuite, heerlijk om met z’n tweeën op zo’n mooie plek de dag na te kunnen bespreken!

Sander en Tamar

Sander en Tamar, getrouwd op 23 september 2016.

Dennis & Chantal

Lieve mensen van Het Raedthuys. Bedankt voor onze prachtige huwelijksdag op jullie locatie. Voor andere bruidsparen zeker aan te raden. Na onze huwelijksreis komen wij gauw weer eens genieten van jullie heerlijke culinaire eten. Lieve groetjes Dennis en Chantal van der Bas.

Dennis en Chantal zijn getrouwd in Het Raedthuys

Dennis en Chantal, getrouwd op 14 augustus 2014.