Ontspannen weg in Zeeland

Hotel Het Raedthuys staat synoniem voor rust en stijlvol overnachten. Het pittoreske dorp Sint Maartensdijk is prima bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid. Zo kan men rondom Het Raedthuys gratis parkeren. Het voormalige gemeentehuis van Sint-Maartensdijk voorziet in 29 comfortabele hotelkamers en -appartementen. Alle kamers in het gedeelte van Het Raedthuys uit 1628, beschikken over een authentiek ontwerp en hebben elk een Koninklijke naam, geheel in de geest van de vorstelijke entourage. Wij noemen deze kamers met een knipoog naar de tijden van weleer; Classic Rooms.

De Superior Deluxe Rooms  en de hotelappartementen die zijn gelegen in het jaren tachtiggedeelte van Het Raedthuys, zijn modern en zeer ruim opgezet. Alle kamers en appartementen zijn uitgerust met de modernste faciliteiten en comfort.

De kracht van het oude Raedthuys is onbezorgd overnachten, in een schilderachtige omgeving. Aan het einde van de dag kunt u heerlijk ontspannen in de binnentuin onder het genot van een drankje uit de Wijnkelder. Daarnaast biedt de prachtige Wellness & Beauty de mogelijkheid om lichaam en geest echt tot rust te laten komen.

Het Raedthuys is een ideaal centraal gelegen, toevluchtsoord om de drukte van de stad te ontvluchten, op slechts een kwartiertje van Bergen op Zoom en ook wereldsteden als Rotterdam en Antwerpen zijn makkelijk aan te rijden.